AIDA Pool Contest Zeist

Update 20-06-2023:

Er lijkt bij sommige deelnemers wat verwarring te zijn over de vereiste “medical statement” te zijn. Voor alle duidelijkheid, deze moet getekend worden door een arts. Hieronder de eisen van AIDA, zoals opgenomen in de regelementen:

Update 16-06-2023:

Alle beschikbare startplaatsen zijn inmiddels gevuld, daarom is de registratie voor de wedstrijd gesloten.

De wedstrijd zal plaatsvinden volgens AIDA regelementen, klik hier om naar de AIDA regelementen te gaan.

Op woensdag 28 juni zal de eerste Nederlandse pool freedivecompetitie van 2023 gehouden worden, de AIDA Pool Contest Zeist. De wedstrijd wordt georganiseerd door Freediving Utrecht en ESKO Diveworld. De wedstrijd wordt gehouden in Zwembad Dijnselburg te Zeist. Deelnemers kunnen meedoen in de volgende disciplines

  • Static (STA)
  • Dynamic Bi-Fins (DYNB)
  • Dynamic No-Fins (DNF)

Er zijn voor zowel statisch als dynamisch 21 startplekken beschikbaar. Op dit moment zijn er meer registraties dan startplekken, dat betekent dat het nog mogelijk is je in te schrijven, maar je op een wachtlijst geplaatst wordt. Deelname is enkel mogelijk wanneer eerder geregistreerde atleten zich terugtrekken.

Het is mogelijk om zowel statisch als dynamisch mee te doen. Voor dynamisch kan er echter slechts gekozen worden voor één van beide disciplines.

De inschrijving voor de wedstrijd zal starten op zondag 28 mei 2023. Je kan je inschrijven via de website van AIDA International.

Indien je geen DFA-lid bent en AIDA International account heb kun je je aanmelden via een formulier, zodra de inschrijvingen geopend zijn zal dit formulier te vinden zijn via onderstaande link

Inschrijfkosten voor de wedstrijd zijn €25. Dit bedrag mag je overmaken naar: NL06 RABO 0361 1749 85 tnv ESKO Diveworld te Zeist, graag je naam en “Competitie 2023” vermelden. De registratie voor de wedstrijd is pas definitief wanneer de betaling voldaan is. Wanneer de aanmeldingen het aantal startplekken overstijgen zal de datum van betaling gebruikt worden om de startplekken te bepalen. Het opnemen van je prestaties voor de AIDA ranking is inbegrepen voor DFA leden. Wanneer je na inschrijving en betaling niet kan deelnemen aan de wedstrijd wordt het bedrag niet teruggeboekt.

Denk er aan dat je als deelnemer in het bezit moet zijn van een geldige medische verklaring, deze mag niet meer dan één jaar oud zijn.

In de aanloop naar de wedstrijd zal deze pagina geüpdatet worden met aanvullende informatie. In het geval van vragen kun je gebruik maken van het contactformulier op deze site, of mailen naar info@freedivingutrecht.nl.

Voorlopig tijdschema (onder voorbehoud):

  • Ontvangst: 18:00-18:30
  • Opening en briefing: 18:30
  • Eerste OT statisch: 20:00
  • Eerste OT dynamisch: 21:30
  • Laatste OT dynamisch: 22:20
  • Prijsuitreiking en borrel: 22:45

Locatie: Zwembad Dijnselburg, Badmeester Schenkpad 8, 3705 GK Zeist